Sprek mamma

Sprek Mamma er «Mor & barn»-timen i ny innpakking!
Treningstrendane endrar seg, og vi har gitt mor&barn timen eit lite løft med tråd i tiden. I tillegg er Ingeborg med som instruktør, slik at Trude og Ingeborg deler på timen.

Sprek mamma er ein gruppetime der barnet er aktivt med i økta, og målet er både å skape god relasjon til barnet, men mest av alt å styrke muskulatur og kondisjon etter fødsel. Difor er det stort fokus på øvingar der barnet trygt kan vere med, og samtidig at mor får utfordra kroppen.

Innhald: oppvarming, kondisjon og styrke, bekkenbunnstrening, mage/rygg og uttøying. Timen varer ca. 45- 50 min.

Kven kan delta?
«I følge the American College of Obstetricians and Gynecologists, er det individuelt når man kan gjenoppta trening. Ett kriterium er selvsagt at det må være fysisk og medisinsk trygt. Når dette tidspunktet inntreffer, varierer. Noen klarer å trene litt bare noen dager etter en fødsel, mens andre trenger flere uker på å komme seg. Har du gjennomgått en komplisert fødsel, eller keisersnitt, kan det gå mer enn seks uker før du kan gjenoppta treningen» www.nhi.no

Det er i stor grad individuell vurdering om du kan delta, men er du usikker, så sprø lege eller fysioterapeut. Vi kan også vere behjelpelig med svar. Ta med bilstol eller vogn inn i gruppesalen, eller barnet kan ligge på matter på golvet under timen.

Pris:
Gratis for kundar ved TT (gjeld avtalegiro-kundar), men vi må ha påmelding for å vite om det er grunnlag for å køyre timen.

15 økter (1.sept – 8.des) kr. 1800,-
Drop in: 150,-

Instruktør: Helse- og treningsterapeut/PT Trude Flø Johnsen (ansvarlig) og kosthold-/treningsrettleiar Ingeborg Tusvik Nupen

Påmelding: Send epost til post@topptrening.no eller bruk kontaktskjema på nettsida.

Nokre tips:
* ta med drikkeflaske, ein liten handduk og gode innesko til mor
* ta med eit liggeteppet til barnet
* bruk ein god sports-BH, som gir god støtte
* det kan vere litt golvkaldt, så kle barnet i ullkle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.