Fredagstimen

Ragnhild er vikar for Kristian førstkomande fredag, og det blir difor ei lita endring på ToppTrening- timen. Det blir kjørt SuperStyrke (styrketrening med BodyPump utstyret) istaden. Skal du både på sykkel og styrke, er det flott om du lagar til pump-utstyret før du går i sykkelsalen. Hugs å stille step-kassa på høgste stillet 🙂 Vel møtt!

2 kommentarer til «Fredagstimen»

  1. d_riise@yahoo.nornøgde damer etter timen i går! Vi var så glade for å få ei økt med Ragnhild sin utruleg effektive og gode kombinasjonstime spinn/superstyrke. Den har vore djupt sakna! Supert å få bruke vektstengene igjen, under Ragnhild si dyktige leiing. Dette er noko ho kan!! Og for damer over 40 med skrantande musklar er dette ein genial time. Blir ikkje det same med styrkemiks, råsterk el.l.

    Har sagt det før og seier det igjen: vi ønskjer denne kombinasjonstimen tilbake, gjerne ein måndag eller onsdag. Men mest perfekt er den som oppstart før helga 🙂 Meeen, det må vere Ragnhild som svingar pisken. Ho er heilt rå på å pushe oss og gi gode rettleingar med vektene. (Kan styre begeistringa for countrymusikk-innslaga på spinninga, men det er ei anna sak 😀 )

  2. Takk for etterlengta sykkel komb.med styrketrening med vekter, Ragnhild. Ynskjer dette med glede til hausten att. Gjerne tysdagar, onsdagar eller fredagar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.