Hausten!

Augustmånad har meldt seg, og med det trappar vi opp tilbodet på ToppTrening. Timeplanen for hausten er snart klar, men allereie komande veke vil det dukke opp fleire timar på timeplanen. Vi ser fram til ein spennande haust, med mykje aktivitet, nyheiter og inspirerande treningsøkter!

2 kommentarer til «Hausten!»

  1. Hei! Jeg kunne tenke meg å melde meg inn hos dere. Jeg bor i utkanten av kommunen, men jobber i sentrum, så trening rett etter jobb hadde passet perfekt. Jeg har bodd her snart i tre år, og sliter med å finne et treningssenter som dekker mine ønsker. Tok en titt på timeplanen dere hadde lagt ut i avisen, der kom det frem at alle morsomme saltimer som aerobic etc ikke begynner før i seks- syv tiden. Det må da være noen flere som meg som ønsker den type timer i halv fem tiden!?!?

    1. Hei Monica!
      Takk for henvendinga di ang timeplanen. Vi har ikkje hatt stor etterspørsel etter aerobictimar/saltimar i tidsrommet du nemner. Etterspørselen i det tidsrommet er mest etter sykkeltimar, noko som vi har måndag kl 1615, og fredag kl 1700. Nytt av året er at yoga er på måndagane, kl 1735.

      Vi tek med oss tilbakemeldinga di inn mot 2018, og vil ta det med i vurderinga ved ny timeplan 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.