Januartilbod!

Velkomen til ToppTrening! Vårt motto er «Energi – helse – trivsel». Dette er grunnmuren ToppTrening. Vi er her for å gi deg meir energi, vi ynskjer fysisk aktivitet for ei betre helse, og vi ynskjer at du skal trivast hos og med oss. Vi bryr oss om deg, vi ynskjer det beste for deg, og vi har fokus på helsefremjande trening.

Vi utviklar oss, oppdaterer oss, og gjer ny teknologi tilgjengelig for deg. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, frå leverandør til deg som kunde. Har du fått med deg siste oppdateringa i sykkelsalen? Vi har den mest moderne og avanserte sykkelen på markedet. Du skal vere trygg når du trenar hos oss! Fristar det å vite meir om oss? No får du eit kjempetilbod:

JANUARTILBOD

Vi har 30 flotte treningsbaggar (rosa og blå) som vi deler ut til dei 30 første kundane som opprettar medlemskap hos oss. Tilbodet varer til 31.janauar 2017, eller så langt lageret rekk!

I tillegg får dei 10 første kundane  2 PT timar med Amir med på kjøpet! Dette er eit knalltilbod til deg som treng litt ekstra hjelp til å kome i gang!

Ikkje nok med det; i januar er nøkkelkortet inkludert i etableringskostnaden, og du sparer 150,-!

 

NB – tilbodet kan ikkje kombinerast med andre allereie rabatterte tilbod.

 

Er du fortsatt i tvil om du bør velgje oss? Kom innom og slå av ein prat ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.