Driftstatus app

Følg dette innlegget for oppdateringar om ToppTrening – appen for Android telefonar.

17.des kl 18:30 – Ei oppdatering av appen er sendt inn til Google Play Store, og er forventa godkjent raskt. Det betyr at du kan oppdatere appen på telefonen din via Playstore!

17.des kl 1430 – BRP systems jobbar med å løyse problemet. Det er ser ut til at det er ein problem med app-utviklinga opp mot Google-kontoen. Dette er diverre ikkje noko vi rår over!

16.des kl 14:40 – BRP systems som er systemleverandør er på saken og driv feilsøking.

16.des kl 07:29 – Problemet vedvarer for Android-telefonar. Send epost til post@topptrening.no om det gjeld booking/avbooking av gruppetimar, så kan vi ordne dette for den enkelte. Bruk denne lenka via ein nettleser, og gjer dine bookingar/avbookingar der: https://topptrening.brponline.se/#/groupactivities Bruk e-posten som brukar namn og passordet ditt. Har du gløymt passorder, klikkar du på «Glemt passord». (denne funksjonen var inaktiv, men fungerer no). Vi håpar at problemet er ordna iløpet av dagen!

15.des. kl 22:03 – Oppdatering om inngangsfunksjonen i appen ToppTrening. Vi har fått tilbakemeldingar frå enkelte kundar om at ToppTrening appen ikkje har fungert i ettermiddag. Dette gjeld Huawei og Samsung – telefonar. Problemet er meldt inn til vår systemleverandør BRP Systems, med høg prioritet. Vi oppdaterer saka når vi veit meir.

OppgåveLøysingLenke
Booking/
avbooking av gruppetimar

Logg inn på pc/nettbrett via ein nettleser. Logg inn på «Min side» med brukarnamn og passord. Her kan du avbestille og booke alt av gruppetimar.https://topptrening.brponline.se/#/groupactivities
Inngang i appenTrene i resepsjonstida, eller bruke nøkkelkort om ein har det.
Ta kontakt med resepsjonen for å låne eit nøkkelkort!
Kontakt resepsjonen om du har spørsmål.
post@topptrening.no
Vi beklager at denne funksjonen er utilgjengelig så lenge problemet vedvarer.

Manglar passord
Klikk på «Glemt passord» og du får tilsendt lenke på e-post (denne funksjonen har vore inaktiv, men fungerer no) https://topptrening.brponline.se/#/webcategories

(Klikk på «min side» i høgre hjørne)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.